ЧАСТНА ПРОКТОЛОГИЧНА ПРАКТИКА

4astna proktologi4na praktika starazagoraД-р Атанас Матев е университетски преподавател по хирургия в Медицински Факултет, специалист по Хирургия и Онкология. Извършва в пълен обем проктологични и онкологични операции на хоспитализирани пациенти в Университетска болница-Стара Загора. Практикува рутинно диагностична и терапевтична гастроинтестинална ендоскопия и трансанална ендоскопска микрохирургия.


Ендоскопски Хирургичен Център е открит преди 12 години в гр. Стара Загора от Д-р Атанас Матев. От 1998 година практикува премахване на хемороиди без операция. Прилагат се високоефективни съвременни методи в лечението на хемороиди като банд лигиране, инфраред терапия и др. Премахване на анални фисури и полипи на червата, безкръвно и без приемане в болница. Центърът разполага с модерна апаратурта на реномирани световно известни фирми като Olympus, Lumatec, Rudolff и др.

 

адрес: Стара Загора, ул. Цар Иван Асен II 117


телефон: 0700 14010, 088 8375060, 088 8395060
Д-р Атанас Матев е хирург специалист в лечението на болести на ануса и ректума. Основател на проктологична практика от 1998 година, където се лекуват 2500 пациенти годишно с хемороиди, анална фисура, фистули и други болести на ануса.

Абонирайте се за нашите нюзлетъри

zombohost logo        alva 5 logoabroad workers logo